Trænervejledning – FHIF Ungdom
 
Som frivillig træner for et af ungdomsholdene i Feldborg/Haderup IF er der nogle praktiske ting, som man skal være opmærksom på.
 
Træning:
Det er træneren, som i samarbejde med bestyrelsen for FHIF fastsætter træningstidspunkt og træningssted. Det er muligt både at træne på anlægget i Feldborg og anlægget i Haderup.
  • Bolde: I Feldborg findes boldene i boldrummet i hallen. Kode til boldrummet udleveres af bestyrelsen. I Haderup findes boldene i boldskabet i hallen. Kode til hængelås udleveres af bestyrelsen. Træneren er ansvarlig for, at alle bolde lægges på plads efter træning.
  • Udstyr: I Feldborg findes udstyret i containeren ved boldbanerne. I Haderup findes udstyret i boldskabet i hallen. Træneren er ansvarlig for, at udstyr altid lægges på plads efter træning.
  • Træningsøvelser: I skabet i gangen i Feldborg findes mapper med forslag til træningsøvelser. I Haderup findes kort med træningsøvelser hængende på indersiden af døren i boldskabet. Alternativt kan man søge inspiration til træningsøvelser i DGIs trænerguide på internettet.
  • Adgang til hal og omklædning: I Feldborg er hallen altid låst op, når der er planlagt træning. I Haderup er der adgang til omklædning og udstyr på bagsiden af hallen. Nøgle til hallen findes i nøgleboks på døren. Kode til nøgleboks udleveres af bestyrelsen.
  • Spillerliste afleveres til Ungdomsudvalget
 
Kamp:
  • Det er trænerens opgave at planlægge forældrekørsel og trøjevask. Sørg for at informere forældre i god tid om kampplan og kørsel – det sikrer, at forældrene har mulighed for at deltage aktivt.
  • Kampplaner: Disse kan downloades fra DBU’s hjemmeside: http://www.dbu.dk/turneringer_og_resultater
  • Holdkort: Det er træners opgave at udfylde holdkort for alle U13-hold og ældre forud for kamp. Dette gøres enten på mobilapp’en ”Kampklar” eller på Kluboffice hos DBU: https://kluboffice2.dbu.dk/default.aspx Bestyrelsen opretter dig som bruger hos Kluboffice.
  • Hjemmekampe:
Dommere: Ved 5-mands og 8-mands stævner er det træneren for den arrangerende klubs ansvar at skaffe dommere. Det kan f.eks. være forældre, der påsættes som dommere. Bestyrelsen udleverer to dommerfløjter til hvert hold.
Rapportere kampresultater: Det er hjemmeholdets træners ansvar at indberette stævne- og kampresultater ved hjemmekampe. Dette gøres enten telefonisk på 70 10 05 50 eller via mobilapp’en ”Kampklar”.
  • Kamptøj: Taske med spillertøj udleveres ved sæsonstart eller afhentes i hallen i Feldborg. Det er træners ansvar at spillertøj ikke glemmes i omklædningsrum, og at tøjet bliver vasket efter hver kamp/stævne. Man laver som oftest en turnus for tøjvask for spillernes forældre. Ved sæsonafslutning skal tasken med rent tøj afleveres i hallen i Feldborg.
Trænervejledning.docx (13.3 Kb)
Feldborg - Haderup IF / CVR. 31897610 Tusbækvej 9 7540 Haderup / Formand: Lasse Jensen Mobil: 51296026 E-mail: lassecarlson82@gmail.com