Tiltrængt sejr i sæsonafslutning

Feldborg Haderup IF - Røde Stjerne FC, Skive, søndag d. 3. november (3-1)

Det startede så godt, og endte alligevel med ikke at være helt nok. I skrivende stund ser det ud til, at FHIF sluttede sæsonen sølle 3 MÅL!! fra en oprykning til serie 3. Det giver naturligvis anledning til at tænke tilbage på sæsonen, og se hvor disse kunne være hentet, eller om ikke der kunne være blevet skrabet ét enkelt point ind et sted.. Sådan skulle det ikke være, og det vidner endnu engang om, at fodboldkampe kan tabes på få øjeblikke, og netop disse point kan blive afgørende i den sidste ende.

Søndagens kamp var mod en modstander, for hvem sæsonen heller ikke var forbi. Røde Stjerne kunne redde skindet ved at hente 3 pinde i Feldborg, og derfor var der ventet en hård kamp. Det var dog tydeligt, at Røde Stjerne ikke spillede fodbold på samme niveau som hjemmeholdet, hvilket viste sig ved massivt FHIF overtag, som også kun få gange tillod gæsterne at komme over midten.

FHIF tog sit udgangspunkt lidt dybere på banen til dagens kamp, da man måtte erkende, at der de sidste 3 kampe var lukket for mange mål ind. Det var samtidig håbet, at det ville lokke Røde Stjerne længere frem, og dermed åbne op for løbedueller.

Første scoring faldt fortjent til FHIF, der efter et hurtigt opspil fik bolden ud på højre kant til Ole Østergaard, og to afleveringer senere var bolden i venstre side hvor Rasmus Henriksen sparkede bolden i kassen, med et velplaceret skud opad fjerneste stolpe. Samme spiller leverede i øvrigt specielt i første halvleg en på mange måder stærk indsats, hvor han sågar formåede at presse sin direkte modstander på fysikken, på trods af noget der lignede 30 kilo og cm forskel på de to (hhv. vægt og højde....).

En facet af spillet, som FHIF har fået minimalt ud af i sæsonen, er frispark på modstanderens halvdel. Læbælternes værste skræk er iklædt gule trøjer, da holdet kun få gange har formået at ramme målet, men i stor stil har tæsket boldene ved siden af og over mål. I årets sidste kamp lykkedes det så endelig, selvom det mistænkeligt lignede et indlæg. Nuvel, hvis Lasse Y ærligt mener, at han sparker på mål fra sådanne distancer, så tror vi selvfølgelig på ham. Faktum er, at et spark langt, langt ude fra gik direkte ind i fjerneste hjørne. Herligt med et mål man ikke ser hver dag, så tilskuere (og spillere) trods alt havde lidt at varme sig på.

Ved pausen var FHIF foran 2-0, og var klar over at målscoren kunne blive en faktor i den sidste ende. Der var derfor ingen grund til at træde på bremsen. Der kunne dog godt have været behov for at trække en slags håndbremse i 2. halvleg, for det stille blæsevejr tog efterhånden til, og kombineret med heftigt regnvejr var det pludseligt helt andre præmisser kampen blev spillet under. Den stækre storm gav Røde Stjerne bedre muligheder for langskud og ikke mindst indlæg, som reelt var deres eneste våben.

Det var da også efter et indlæg, hvor en Skibonit formåede at ende umarkeret ved bagerste stolpe, at Røde Stjerne bragte spænding i kampen. Alt kunne ske nu, og Lasse "Y" var lige ved at få en uheldig rolle, da han fik hovedet på et skud/indlæg, som efterfølgende havde kurs mod eget mål - Jimmy var dog hurtig på fødderne på trods af den våde bane.

Feldborg havde fortsat gode muligheder for at afgøre kampen, men manglede i flere omgange den afgørende skarphed. Rasmus Henriksen blev dog helt korrekt tilkendt et straffespark mod kampens slutning, som Rene Simonsen i sin afskedskamp fik lov at tage sig af. Bolden gik i mål, og 3-1 blev kampens resultat. Herefter kunne såvel spillere som tilskuere hårdt tiltrængt søge ind i varmen.

Endnu engang var der massiv opbakning til FHIF, hvilket ikke mindst skyldtes ungdomsafdelingens sæsonafslutning umiddelbart efter kampen. Der skal fra holdet lyde en kæmpe tak for opbakning gennem hele sæsonen, hvor vi kun har oplevet flere og flere tilskuere! Vi håber at se mange, når det engang i foråret bliver fodboldvejr igen!

Rene Simonsen citeres umiddelbart efter kampen for følgende:
"Det har været en fornøjelse, at være en del af holdet i 2013, og det er kæmpe stort at se, hvor meget specielt flere af de unge spillere har rykket sig, og ikke mindst hvilken stemning og holdånd vi har opbygget gennem tiden. Jeg håber inderligt at drengene fortsætter udviklingen, og fortsat tør være det boldbesiddende hold.
Målsætningen om at dele forårets oprykning med min far i hans (indtil videre) sidste sæson som træner lykkedes, og det eneste der irriterer mig er, at vi ikke fik det straffespark i semifinalen ved Fjends Cup. Resten kan jeg leve med, også en nærved og næsten oprykning til serie 3. Hvis drengene klør på, skal de nok få den til sommer."

Kampens spiller:
Lasse Y

Målscorere:
Rasmus Henriksen 1
Lasse "Y" Jensen 1
Rene Simonsen 1

For sidste gang i år: "Giffen, gaffen, guffen - tre point i skuffen!"

Ny nedtur for de gule

Feldborg Haderup IF - Nykøbing Mors IF, fredag d. 18. oktober (1-5)

FHIF stod fredag aften overfor et Nykøbing Mors hold, som forventet stillede med modifikationer, da man i 11. time forsøger at redde holdet fra nedrykning. Derfor var det en langt mere lige kamp, end man ville have troet ved et kig i tabellen.

Kampen startede planmæssigt for FHIF, der lagde fra land med et stort pres. Efter få minutter gav det en friløber til Ole Østergaard, der iskoldt lagde bolden i målet til 1-0. Bedst som man troede, at skuden dermed var vendt i forhold til sidste weekends katastrofe, svarede Nykøbing igen med en udligning få minutter efter, på et flot langskud hvor Jimmy bliver fanget for langt ude af målet.

Derefter bølgede kampen frem og tilbage, og begge hold diskede op med momentvist flot fodbold. Feldborg fik gang i kombinationerne som også kastede chancer af sig, men hver gang manglede skarphed i den sidste aktion. Rene Simonsen med et kikset lob efter en friløber, og senere et langskud som sneg sig forbi stolpen. Morten Nielsen kom ligeledes i ønskværdige løbedueller, men også uden at de blev omsat til mål.

I stedet var Nykøbing hurtige i en kontra, netop efter et Feldborg-angreb hvor den sidste aflevering mislykkedes. En lang bold frem mod deres hurtige angriber, som blev dækket uden den nødvendige opbakning, gav en 2-1 føring til Nykøbing hvilket blev stillingen ved pausen.

Kampen var bestemt lige, måske endda med en overvægt i spil og chancer til de gule, men dette kunne ikke aflæses i stillingen. Der var derfor stor kampgejst fra halvlegens start, men igen blev det uden målgivende chancer. Der blev presset på, men Nykøbings forsvar holdt stand, og det blev aldrig til de helt åbne muligheder. I stedet blev det igen Nykøbing, som udnyttede en hurtig omstilling efter et FHIF-hjørnespark til at endnu engang at bringe deres hurtige mand i en en-mod-en løbeduel, hvilket igen gav en sikker scoring og stillingen 3-1 til Nykøbing.

Nykøbing får scoret yderligere to gange, og på trods af en mindre belejring af deres mål i slutminutterne, endte de gule med for 2. weekend i træk at inkassere et 5-1 nederlag. Meget uvant for FHIF, der indtil nu har haft så meget medgang og succes i 2013. Det er dog som regel nemmest at være god, når man spiller på et hold, for hvem det går godt. Derfor er det for alvor i de sidste to kampe, hvor alting måske ikke lykkes, at spillerne skal vise, at vi er lige så gode, som vi selv går og tror.

Næste kamp er lørdag d. 26. kl. 15 på udebane mod de store drenge fra CSKA Skive.

Målscorere:
Ole Østergaard 1

Lasse Y

Kollektiv offday i tidlig puljefinale

Ørslev Kloster IF – Feldborg Haderup IF, lørdag d. 12. oktober (5-1)

"I er stadig bedst indbyrdes", således lød ordene fra ØK's træner til FHIF's ditto umiddelbart efter kampen. Hvor utroligt det end lød var det ikke desto mindre sandt. I det første opgør mellem de to klubber sprudlede FHIF og vandt næsten sensationelt 9-1 på hjemmebane. Denne kamp blev dog en fuldstændig modsætning, da der reelt kun var ét hold på banen, og ØK derfor vandt fuldt fortjent med cifrene 5-1.

Der var ellers lagt op til et brag af en kamp mellem to suveræne tophold, som begge havde stort set alle spillere til rådighed. I en turnering præget af relativt store niveauforskelle mellem top og bund, samt på det seneste en del aflyste kampe, var der derfor med glæde set frem til dette opgør. De gule virkede parate, men fik hurtigt en forsmag på dagens begivenheder.

Allerede efter et minut ramte ØK overliggeren efter et hjørnespark. Det vækkede dog ikke Feldborggenserne, som fortsat var på hælene gennem det meste af kampen. ØK spillede en god kamp, hvor de med stor fysik fik overtaget på midtbanen, og samtidig formåede at give meget få chancer væk.

ØK kom på 1-0 efter en flot aflevering i rummet mellem midterforsvar og back, som blev sparket sikkert i kassen. Føringen blev udbygget efter en misforståelse i FHIF defensiven, og en efterfølgende skidt clearing. Det blev kun til få FHIF-chancer i første halvleg; Morten Nielsen med den største chance efter få minutter, men derefter blev det kun nærved og næsten.

I pausen forsøgte dagens afløser på trænerposten, Benny Simonsen, at foretage et par rettelser som skulle øge den fysiske kapacitet på midtbanen. Alle aftaler der blev indgået i pausen så dog ud til at være nytteløse, da der på et indlæg kort inde i 2. halvleg stod en ØK-angriber fuldstændigt alene foran mål, og kunne nærmest ikke undgå at bringe ØK på 3-0.

Det var en af de dage hvor intet lykkedes, og på flere fejl endte ØK med at få scoret 5 gange, hvilket naturligvis er utilfredsstillende. Det var første gang i år at de gule så at sige ”faldt igennem”. Sådan nogle dage har langt de fleste hold, men hvor er det dog forfærdeligt når det går udover én selv. Der blev trods alt pyntet på tavlen, da Jesper Kloster blev tilkendt et straffespark, som efterfølgende blev omsat til mål.

Efter en dag, hvor fodboldhjertet nærmest blev knust, var det dog opløftende, at se de unge U12 drenge fra Feldborg spille flot fodbold og score masser af mål i deres søndagskamp. Vi håber at drengene får masser af havregryn og inden længe er klar til seniortræning!

Med tre kampe igen er ØK i spids med 2 points forspring til FHIF. De gule kan derfor ikke selv afgøre sagerne, men må holde fokus på at komme tilbage på sporet, og finde det gode spil frem når Nykøbing Mors gæster Feldborg fredag d. 18. oktober kl. 19.

Mål:

Sejr i lokalopgør trods kortvarig spænding
Feldborg/Haderup IF – Vridsted IF, søndag d. 6. oktober (4-2)

Søndag eftermiddag kl. 16.00, et i år 2013 fuldstændig uhørt tidspunkt at spille en serie 4 kamp, men ikke desto mindre så det ud til, at passe både dommer, spillere, tilskuere og vejrguder ganske glimrende. Der var endnu engang massiv opbakning til de gule, som kvitterede med flot offensiv fodbold i specielt første halvleg, 4 mål og 3 point. Det var dog ikke helt uden slinger i valsen, at sejren kom i hus.

Inden kampen blev der talt om, at undgå samme kampforløb som under kampen tidligere på efteråret i Vridsted. Dengang lykkedes det Vridsted ved en flot organiseret indsats, at dæmme op for Feldborgs offensiv. Blandt fokuspunkterne var derfor, at få lokket Vridsted lidt længere frem på banen, for at give plads til løbeduellerne, og undgå for mange høje indlæg, som Vridsted sidst havde let ved at overleve.

Ovenstående lykkedes til fulde i første halvleg. Der blev vel næppe hældt én bold ind i hovedet på Vridsteds bagkæde, men i stedet mange udfordringer mand mod mand med front mod Vridsteds mål. Samtidig var Vridsted særdeles febrilske når de endelig havde bolden, og nåede sjældent at tælle flere afleveringer i træk. Af samme grund havde Jimmy Bertelsen i målet en særdeles stille første halvleg. Samtidig skal det nævnes, at Søren Troelsen spillede en stærk første halvleg i forsvaret, eksemplificeret ved et angreb, som han starter med en bolderobring i hjørnet på egen banehalvdel, og hvor han efterfølgende er med ved angrebets afslutning i modsatte ende.

Adskillige chancer i første halvleg kastede to mål af sig. Først ved Rene Simonsen der efter godt forarbejde af fætrene Henriksen fik lejlighed til at runde Vridsteds målmand, og lægge bolden i nettet. Næste målscorer blev Lasse ”Karlson” der opsamlede en returbold uden for feltet, og fyrede et skud af som ikke kan have overrumplet målmanden med sin fart, men i målet endte bolden altså. Til statistikbøgerne føres derfor, at ”Karlsson” har scoret (mindst) to sæsoner i træk!

En lang halvlegspause var måske for lang for Feldborg, der så ud til at være gået mindst to gear ned ved 2. halvlegs start. Pludseligt var det meget let at komme forbi defensiven, og i opspillet tilsvarende svært at ramme hinanden. Pludseligt lignede det til forveksling den forfærdelige kamp i Vridsted!.. På den baggrund lykkedes det Vridsted, at få udlignet på to chancer indenfor relativt kort tid, og således kan en hel halvlegs god fodbold spildes på 5-10 minutter uden den nødvendige arbejdsindsats. Bedst som det trak op til spænding, blev der dog svaret igen på det næstkommende angreb. Christian Sørensen, der ellers så ud til at have brugt de fleste kræfter, trådte pludseligt i karakter, og afsluttede i vanlig fighterstil med at score målet til 3-2. Og gudskelov for det – de fleste var enige om, at denne scoring var uhyre vigtigt på mange punkter.

Derfra stod der igen Feldborg på det meste, og efter flere store chancer, endte kampens spiller, Jonas Henriksen, med flot at styre bolden i mål, med en afslutning fra kanten af feltet. Mod kampens slutning var der igen flere gode tilbud til Feldborg, herunder et stolpeskud fra Ole Østergaard, men ind ville bolden ikke.

Sejren til Feldborg kunne der ikke gøres indvindinger mod, men kampen viste nok engang, at fodbold kræver koncentration i alle 90 minutter, og specielt imod hold som Vridsted.

I en kamp med op- og nedture var der udover de allerede nævnte stærke præstationer af Lars Ringgaard der som altid er ekstra opsat i netop dette lokalopgør, og også Sebastian Kristensen spillede en stor kamp på højre kant, hvor han midtvejs i første halvleg afløste Morten Nielsen, der desværre måtte udgå med en skade.

Med fire kampe igen, topper Feldborg rækken med 26 point, men kun ét foran næste lørdags modstander Ørslev Kloster. Der er således lagt op til en tidlig puljefinale på Ørslev Kloster Stadion, hvor slagets gang skal styres af ”gæstetræner” Benny Simonsen grundet forhindringer for duoen Reinold – Ringgard.

Mål:

Lasse Karlsson 1

Jonas Henriksen 1

Christian Sørensen 1

Jonas Henriksen

Endnu 3 point grundlagt på god 1. halvleg
Feldborg/Haderup IF – CSKA Skive, fredag d. 6. september 2013 (5-2)

Russiskklingende CSKA Skive, der levede op til navnet ved at stille med nogle særdeles brede typer, gæstede Feldborg stadion på Tusbækvej fredag d. 6. september, til efterårets første kamp under kunstigt lys. Dermed var det også et farvel til ”opvisningsbanen”, som desværre kun er blevet brugt tre-fire gange af førsteholdet i år.

Der var dog ingen problemer med banen, som var af prima kvalitet, men alligevel var det CSKA der fik åbnet målscoringen, efter lidt startvanskeligheder i den feldborggensiske defensiv. Der gik dog kun få øjeblikke inden stillingen var lige igen, da referenten blev tilkendt et straffespark, efter en løbetur midt fra egen banehalvdel, med en CSKA-mand hængende i armen det meste af vejen. Straffesparket blev omsat til mål, og kampen var resultatmæssigt tilbage ved udgangspunktet.

Det var dog en aften, med usædvanligt mange straffespark, 4 i alt, og det næste tilfaldt CSKA. Lasse Y var i en hovedstødsduel i eget felt, hvorefter dommeren fløjtede og gestikulerede med hænderne. Ingen af spillerne vidste helt hvad der var dømt, da det lignede en yderst tvivlsom offsidekendelse mod CSKA-angriberen, men der var altså tale om et straffespark. Jimmy Bertelsen, der var tilbage i målet efter fravær i seneste kamp på Mors, fremtvang aftenens største bifald, da han flot reddede det ellers velplacerede straffespark. Jimmy, der har holdt et par års pause fra seriefodbold, kunne ikke svare helt sikkert på, hvornår han sidst havde reddet et straffespark, men efter lidt betænkningstid kom han frem til en vigtig 1-0 sejr ude over Naur/Sir for x-antal år siden, hvor skytten sparkede ved siden af mål. Det tæller åbenbart som en redning, når man selv er målmand…… smiley

Feldborg kom kort efter på 2-1, da referenten modtog et indkast fra venstre side, kørte to ”neller” og bankede den op i hjørnet…. Eller også blev det sidste træk lidt for langt, hvorfor CSKA-forsvareren ville losse bolden væk, men ramte referenten, der piv-heldigt styrede bolden i kassen via hoften/maven. Alle mål tæller!

Målet til 3-1 blev sat ind på endnu et straffespark af Rasmus Henriksen, der som sædvanligt præsterede mange flotte dribleture, hvilket som så ofte før affødte et hav af frispark. Et enkelt frispark blev begået indenfor feltet, som han selv omsatte til en sikker scoring.

De gule nåede endnu et mål inden pausen, da Jonas Henriksen havde sidste fod på et fladt indlæg fra højrekanten Sebastian Kristensen, efter et flot opspil i højre side. Dermed var stillingen 4-1 ved pausen, hvor FHIF fik spillet sig op i løbet af halvlegen.

Fra 2. halvlegs start investerede CSKA Skive 10 % ekstra i nærkampene, hvilket lagde en dæmper på de gules spil. FHIF sørgede derudover for tilpas mange opspilsfejl til, at det blev en jævnbyrdig men rodet og uskøn halvleg. CSKA blev aldrig rigtigt farlige, dertil havde Lasse og Søren i midterforsvaret for godt styr på dem, men alligevel blev der reduceret til 4-2 efter endnu et straffespark. Igen et straffespark begået af Lasse Y, der dog købte aflad efter kampen, ved at give en kasse ”honning”.

Da det var nogle jævnt store fyre Skive havde sendt denne fredag, var der hele tiden en risiko for, at CSKA fik reduceret yderligere, og for alvor kunne have fremtvunget spænding. Kampen blev dog lukket med en 5-2 scoring af referenten, der kom først på en løs bold på egen banehalvdel, og rundede den enlige forsvarsspiller længere fremme inden bolden blev lagt fladt i det lange hjørne. Sejren var en realitet, og endnu 3 point sat ind på kontoen.

Scoringer:
Rene Bjerg Simonsen 3
Rasmus Lago Henriksen 1

Kampens spiller: Jimmy Bertelsen

Aftenens tilskuertal blev efterfølgende estimeret til 50 +/- 10 af Gert og Christian Sørensen. Christian fik desværre ikke talt tilskuerne denne aften, da dommeren af og til blokerede for hans udsyn fra midtercirklen. Christian påstår dog, at han gennemførte optællingen under kampen mod ØK, hvor han nåede til 70!

Næste kamp er på lørdag d. 14. september, hvor FHIF gæster endnu et Skivehold med østeuropæisk navn, her gælder det Røde Stjerne.

Fodboldfeber i Feldborg

FHIF - Ørslev Kloster IF, fredag d. 23. august (9-1)
Qua sin fars fodboldpassion og hans vel efterhånden tre ÅRTIERS trænerengagement i lokalområdet, har referenten været vidne til flere seriefodboldkampe end de fleste. Alligevel var fredag d. 23. august 2013 en speciel aften på Feldborg stadion, for denne flotte sensommeraften trak ekstraordinært mange tilskuere til plænerne på Tusbækvej. Jeg mindes ikke, at have set så mange og så engagerede tilskuere på Feldborg stadion før. Holdet vokser under den store opbakning fra de lokale, og derfor var der ekstra stor tilfredshed at spore blandt spillerene efter kampen. Det betyder utroligt meget for spillerne, at FHIF’s førsteholdskampe igen er blevet et samlingspunkt, og spillerne kvitterede denne aften med hvad der må betegnes som en af de flotteste kampe på stadion i nyere tid. Vi håber at bare tilnærmelsesvist lige så mange vil dukke op på stadion, når FHIF igen spiller hjemmekamp fredag d. 6. september kl. 19 mod CSKA Skive.

Der var på forhånd spået en svær kamp, da Ørslev Kloster ud fra de seneste resultater at dømme, var et stærk mandskab. Derudover havde FHIF dog intet kendskab til dagens modstander, men det så ud til at det manglende kendskab galt begge veje. I modsætning til Vridsted der stod kompakt og kæmpede en flot kamp som ét hold, virkede ØK mere som et hold der troede på at målene kom af sig selv, og at det hele nok skulle gå. Med målscoren 26-5 efter tre kampe, har det måske også været tilfældet, men fredag aften blev det straffet hårdt.

Feldborggenserne var sultne efter sejr, men først og fremmest efter at ramme niveauet fra Fjends Cup. Ved Fjends Cup var holdet underdog før hver kamp, men fik gennem mandfolkepræstationer hevet sejrene hjem. Ved de første serie 4 kampe var holdet derimod kæmpe favoritter, og spillede måske derfor mere tilbagelænet og uden den samme intensitet.

Netop intensiteten drev værket fredag aften, da presset på modstanderen blev øget gevaldigt. Hele holdet arbejde sammen om presset, og måske derfor var spillerne lidt mere oppe på mærkerne, når endeligt afleveringerne skulle slås og boldene tæmmes. Fejlprocenten var i hvert tilfælde reduceret væsentligt i forhold til tidligere!

De hidtidige indlæg har været uden nogen former for selvforherligelse fra referentens side, og dette referat er selvfølgelig ingen undtagelse. Lad det derfor stå som en notits, at der var 5 mål i støvlerne! De 5 mål afspejlede dog ikke en kamp, hvor en enkelt mands præstation afgjorde kampen, da flere af målene var resultatet af eminent forarbejde. Eksemplificeret da Rasmus Henriksen stod for endnu en imponerede dribletur ved 2-0 målet, da han kørte igennem venstresiden og videre ind i feltet, hvor han uselvisk afleverede bolden skråt bagude i et helt tomt område. Og igen i anden halvleg, da en velspillende Ole Østergaard jagtede en bold, som ellers så ud til at blive dækket ud over baglinjen. Ole fik dog på en eller anden måde tilkæmpet sig bolden ved baglinjen, og sendt den skråt bagude til endnu en målgivende afslutning. Det er let at tage æren, når man sparker bolden i kassen, men omvendt er det også let at være angriber, når spillerne længere tilbage fodrer med den ene ”sukkerball” efter den anden. Onde tunger vil endda påstå, at træner Reinholdt kunne have scoret på mindst ét af oplæggene(med venstre ben)!

Ørslev Kloster blev fredag aften mildest talt kørt ud på røv og albuer, og slap fra Feldborg med et nederlag i det der skulle være topkampen på 9-1. De gule gik til pausen med en komfortabel 3-0 føring, men kampen blev dog en smule spændende i et par minutter da ØK reducerede i 2. halvlegs begyndelse, men snart derefter væltede målene ind i den anden ende. Ørslev Kloster gik fuldstændigt i opløsning til sidst, og inkasserede det 9. mål efter ca. 90 min. spilletid, da Lasse Y Jensen udnyttede det manglede pres fra ØK, og fyrede kanonen af fra distancen med et flot langskudsmål til følge.

Tilskuerne var vidner til fantastisk spil med flotte driblinger, skarpe afleveringer og en kamp som blev spillet helt til ende uden at slippe gashåndtaget. Samtidigt var det en af de aftenener, hvor viljen til sejr lyste i øjnene på spillerne, og der var aldrig tvivl om, hvem der var det bedste hold på banen. Alle FHIF’ere spillede op til niveau denne aften, og det var for stor en mundfuld for udeholdet.

2013 har indtil videre været et fantastisk år for seniorafdelingen i Feldborg, der for et års tid siden var i større vanskeligheder. Det var problemer med overhovedet at stille med 11 mand til start, og flere gange var oldboysafdelingen nødt til at supplere med spillere til kampene. Udviklingen er dog vendt, og i stedet kører seniorafdelingen med et 7/11-hold for de, som nødvendigvis må sidder over. Truppen består i øvrigt udelukkende af spillere med rødder i og omkring Feldborg og Haderup. Enkelte har tilbragt sæsoner i ”rugeklubber” som Aulum og Holstebro, men nu er det lykkedes at samle et fantastisk hold bestående af hovedsageligt unge spillere. Til at supplere de unge spillere er der heldigvis også vaskeægte klubmennesker som Lasse ”Karlson” Jensen og Christian Sørensen, der for alt i verden ikke må kaldes gamle, men alligevel fungere som bundrutinerede fodboldspillere, og ikke bare leverer varen hver gang, men HVER ENESTE gang! Sidstnævnte scorede i øvrigt for anden kamp i træk, da han på lettere akrobatisk vis ekspederede et fremragende indlæg fra Morten Nielsen i mål, og dermed satte en tyk streg under, at han ikke er så gammel, som de grå hår kunne antyde…

Det er naturligvis ønskværdigt, at såvel tilskueropbakning som tilslutning til holdet fortsat kan opretholdes. Den bedste måde at opnå begge dele går gennem sejre, succes og godt socialt samvær. Alle tre ting gennemlever holdet lige pt., og det giver håb for en endnu lysere fremtid for fodbold i Feldborg og Haderup.

Vi håber desuden at høstsæsonen snart er slut, så Søren Troelsen kan få lov til at konkurrere på lidt mere lige vilkår, end når han har arbejdet i marken fra 05 morgen til 18 aften, for derefter at tonse rundt i 2 x 45 på en fodboldbane. En del af de forkælede byboere havde nok beklaget sig over sådan en dag, men ikke skyggen af ynk fra en vaskeægte landmand. Derfor var det også en velfortjent men dog kort blunder Søren fik i omklædningsrummet efter et par slurke ”honning”.