Om denne person blev der sagt.
Årets pigespiller går til Marie Duus Mortensen. Marie er en rigtig holdspiller, som lægger en lige så stor ære i at lave en assits som at score målet selv. Marie vil altid yde sit beste, om det er til træning eller kamp. I 2015 har Marie udviklet sig godt og har vist mange tarlenter inden for spillet.
Vi ønsker Marie tillykke med titlen som årets pigespiller.
Om denne person blev der sagt.
Årets drengespiller går til August Henriksen. På et hold med så mange talenter, er det en stor ære at blive udtaget til årets drengespiller. August har hele året vist en stor træningsindsats og har udviklet sig kolosal, teknisk og taktisk. August har til alle træninger samt kampe, arbejdet seriøs og vist en fodbold forståelse ud over det sædvanlige
Vi ønsker August tillykke med titlen som årets drengespiller.
Om denne person blev der sagt.
Årets dame spiller Laura Ledning er fra vores fælles damehold Team AFH. Hun er en spiller der altid yder en god indsats både til træning og kamp, er en glad og god kammerat på holdet og er næsten altid god for et mål eller to til kamp.
Vi ønsker Laura Ledning tillykke med titlen som årets damespiller
Om denne person blev der sagt.
Henrik Ringgaard har været en god  kammerat , og selv om han blev ramt af en skade i efteråret har han hver gang været med og støtte holdet til kampene og klubben håber at han også fremover vil vogte målet i klubben.
Vi ønsker Henrik Ringgaard tillykke med titlen som årets herre spiller
Om denne person blev der sagt.
Kristian Larsen er en mand som i mange år har været med i klubben, blandt andet  som holdleder og senest som manden der sørger for, at vi altid har nogle flotte ny opkridtede baner . Han er altid en glad og hjælpsom person, som altid er villig til at give en hånd med, når der er brug for det.
Vi ønsker Kristian Larsen tillykke med titlen som årets FHIFér
Feldborg - Haderup IF / CVR. 31897610 Tusbækvej 9 7540 Haderup / Formand: Lasse Jensen Mobil: 51296026 E-mail: lassecarlson82@gmail.com