Om denne person blev der sagt.
Årets pigespiller går til Lærke Eriksen, fordi hun altid hun altid mødte op til træning med godt humør og smil. Lærke omtales som en god fodboldkammerat, der aldrig har et skævt ord til de andre på holdet. Det har været svært for træneren at udvælge en spiller, men Lærke blev valgt, da hun har udvist stor fremskidt fodboldmæssigt og masser af gå på mod.
Vi ønsker Lærke tillykke med titlen som årets pigespiller.
 
Om denne person blev der sagt.
Årets drengespiller går til Tobias Larsen. Tobias er valgt da trænerne har kigget på, hvem der har udviklet sig mest over hele sæsonen. Tobias har ydet en stor træningsindsats og er en god holdkammerat. Tobias har virkelig taget et kvantespring rent udviklingsmæssigt. Fra at være marginalspiller uden de helt store fodboldevner, har han formået at udvikle og udnytte sine evner optimalt. Tobias har stor lyst til at spille fodbold og har turdet gøre noget på egen hånd.
Vi ønsker Tobias tillykke med titlen som årets drengespiller.
 
Om denne person blev der sagt.
Årets damespiller er en person, som har hævet sit spillerniveau til kampe, ikke mindst i det defensive har hun vist stor styrke. Hun har passet sin træning i det omfang, der har været muligt herfor, eftersom hun også har valgt at hjælpe klubben som træner. Denne spiller er en dame, der tør sige sin mening, hvis hun føler tingene ikke går retfærdig til, hvilket er guld værd for en træner.
Vi ønsker Helle Jørgensen tillykke med titlen, som årets damespiller.
 
Om denne person blev der sagt.
Årets herrespiller går til Jesper Kloster
Om denne person blev der sagt.
Årets FHIFér går til Jan Jørgensen. Jan blev beskrevet som en behagelig og venlig person at arbejde sammen med. Altid er med til at løse de problemer, der måtte opstå. Jan siger aldrig nej til at hjælpe og han har gjort et stort stykke arbejde i ungdomsafdelingen.
Vi ønsker Jan tillykke med titlen som årets FHIFér
 
Feldborg - Haderup IF / CVR. 31897610 Tusbækvej 9 7540 Haderup / Formand: Lasse Jensen Mobil: 51296026 E-mail: lassecarlson82@gmail.com