Om denne person blev der sagt.
Årets pige-spiller går til Ditte Lynnerup, der trods et stort fodboldtalent kun har spillet en enkel sæson. Både til træning og til kamp er hun engageret og med til at holde holdet i god stemning trods nederlag. Hun er vellidt blandt de øvrige spillere på u13-holdet, og hun blev også blandt dem valgt til "årets spiller". Hun er både på og uden for banen med til at bidrage til et godt sammenhold og har derfor velfortjent modtager titlen som årets pige-spiller. 
Vi ønsker Ditte Lynnerup tillykke med titlen som årets pigespiller!
Om denne person blev der sagt.







Vi ønsker Martin Kristensen tillykke med titlen som årets drengespiller!
Om denne person blev der sagt.
Årets damespiller, er en person som har været meget ihærdig med sin træning. Hun har samtidig haft et højt niveau til kamp. Hun er meget vellidt blandt sine holdkammerater og dermed en stor støtte for holdet.
Vi ønsker Lea Rønning-bæk tillykke med titlen som årets damespiller
Om denne person blev der sagt.





Vi ønsker Jonas Henriksen tillykke med titlen som årets herrespiller!
Om denne person blev der sagt.
 
Årets Fhifér går til en person, som gør et stor indsats for klubbens ungdomsspiller, samt et ihærdig arbejde med senior afdelingen. Foruden det daglige arbejdet i foreningen, bliver der også brugt megen tid på sponsor arbejde. Personen er samtidig en af drivkræfterne i klubbens firmafodbold. Dette er blot en lille udsnit af de mange gøremål Flemming har i Fhif.
Vi ønsker Flemming Ringgaard tillykke med titlen som årets Fhifér
Feldborg - Haderup IF / CVR. 31897610 Tusbækvej 9 7540 Haderup / Formand: Lasse Jensen Mobil: 51296026 E-mail: lassecarlson82@gmail.com